Installatie

Het TNR-team is thuis in de installatie van diverse soorten systemen. Conveyorsystemen, sorteersystemen, magazijnkranen, mobiele stellingen, paternoster- of shuttlesystemen, besturingskasten, we hebben er allemaal ervaring in. En we hebben de benodigde kennis van de mechanica, de electronica en de software. Ons uitgangspunt is dat een storingsvrij en onderhoudsarm leven begint bij een correcte installatie.

Bij elke installatie, klein of groot, starten we daarom met een goede voorbereiding. We bezoeken de locatie waar het om gaat en maken samen met de projectleider een plan van aanpak. 

TNR-Techniek is daarbij voorbereid op het onverwachte. We hebben onze eigen vrachtwagen bij ons, die is ingericht als mobiele werkplaats. Uitgerust met een zaagbank, kolomboormachine en vele andere gereedschappen. Niet onveilig werken op het randje van een pallet, maar gewoon echt aan de slag op een goede werkbank. De werkplaats bevat daarnaast een grote voorraad aan materialen die nodig kunnen zijn om op locatie aanpassingen te doen.​ En als iets ontbreekt, dan maken we het ter plekke op maat. Zo zorgt TNR-Techniek ervoor dat de realisatie van uw installatieproject probleemloos verloopt met zo min mogelijk vertraging.

Kopie van IMG_7724.JPG