businessman-4929680_1920.jpg
Corona-crisis vraagt om samenwerking over grenzen heen

Door de Corona-crisis is het nauwelijks meer mogelijk om dienstverlening over landsgrenzen heen te bieden. Wij kennen het probleem. Ook wij hebben opdrachtgevers in het buitenland die op ons wachten. Voor één van onze klanten hebben wij een collega ter plaatse ingeschakeld. Een lokale servicepartner die onze klant, en daarmee ook ons, prima heeft geholpen

 

Datzelfde kunnen wíj natuurlijk doen in Nederland. Door alle perikelen is een groot deel van onze planning voor de komende tijd vervallen. Tijd die vrijkomt om eventueel dezelfde 24/7 service te leveren voor buitenlandse leveranciers van magazijnsystemen. Zo kunnen zij toch de ondersteuning leveren om uw systeem in goede conditie te houden of om bij storingen zo snel mogelijk reparaties uit te voeren.

 

Met ruim 20 jaar ervaring, een serviceteam van 13 medewerkers en kennis van vrijwel alle systemen kunnen wij uw leverancier snel uit de brand helpen.

 

Dat alles natuurlijk in goed overleg met elkaar. Het gaat om tijdelijke oplossingen, totdat de wereld om ons heen weer genormaliseerd is.

 

Laat ons weten als wij ú en uw buitenlandse leverancier hiermee van dienst kunnen zijn. Bijzondere samenwerkingen zijn nodig om elkaar door deze ingewikkelde periode heen te helpen.

Neem contact met ons op

Thanks! Message sent.